top of page
Original on Transparent.png
About
57504038_375501756381877_896126550292824

" The lotusflower rises through mud before blossoming

move past challenges and keep growing"

Original on Transparent.png

Vem är ditt Unika Jag?

Det handlar om att ta dig till ditt fulla potential.

Genom Hälsa, Hjärta och Själ.

Att bli fit från Insidan - Ut.

Är du redo att förvandla din smärta till din styrka- 

och att bli den Du är ämnad att vara?

Sandra Wigren är TV-programledaren som blev hemlös.

Idag är hon känd för sitt tal från Pain to Power, och hon arbetar som internationell talare, artist, författare och professionell clown.  

 

Inte bara överlevde Sandra tsunaminen i Khao Lak Thailand 2004,

utan hon överlevde också all smärta som kom efteråt när en annan tsunami slog till, och raderade allt. Genom sina insiktsfulla föreläsningar har hon inspirerat människor i Europa och USA, till att våga möta sin smärta och hitta sin egen kraft.

Med 25 års erfarenhet som skådespelare och artist, och en bakgrund som tv-presentatör, har Sandra förmågan att inspirera publiken och nå fram till dem på ett helt unikt sätt. Hon använder också sin kunskap som certifierad personlig tränare och livscoach för att leda sina lyssnare och klienter i sina egna processer.

 

Sandras uppdrag i livet är att hjälpa människor över hela världen att leva ett liv med glädje, lycka och ärlighet. Hon talar om kombinationen av Hälsa, Hjärta och Själ, och att "bli fit inifrån".

Sandra hjälper människor att gå från att vara offer för deras omständigheter,

till att istället skapa sin egen verklighet!

 

Soulfitness är Sandras sätt att skapa ett företag som fångar all den kunskap, smärta och kraft hon har fått från ett stort antal livserfarenheter.

Genom grundpelarna Hälsa, Hjärta och Själ, hjälper SoulFitness dig att vända dina mörkaste stunder och din djupaste smärta, till ditt ljus och yttersta kraft.

Sandra_Wigren_14.jpg
Contact
bottom of page