top of page

Referenser

"Ett väldigt bra program lätt att följa och som ger resultat. Jag hade som mål att gå ner 1 kg och känna mig bekväm i bikini, viktmålet klarade jag av efter första veckan och i slutet av programmet trivdes jag i bikini;) totalt gick jag ner 5,2kg och 19cm på kroppen".
/ Elin

 

"För mig var det otroligt peppande när vi hördes och Sandra har verkligen en underbar energi. Jag lyckades bra o kom i brudklänningen som var mitt mål!"
Camila T

"Så himla glad att jag gick programmet! 
Jag har tappat 1dm runt midjemåttet och tappat ca 7kg på 1 månad. Nu snart 2 månader senare börjar jag återfå formen ordentligt! ... fy bubblan vad jag har fått köra på. :) 
Jag fick mycket bra instruktioner samt coaching på vägen! Professionellt och informativt. Jättegoda mattips också! 
Nu pressar jag mig mot nästa steg. Jag har återfått motivation med råge! Tack världens bästa, du är grym!"
// Beba

"Mina resultat med hälso/viktminskningsprogrammet resulterade i minus 19 kg och att totalt 47 cm över hela kroppen försvann. Har för första gången i mitt liv kontroll och kunskap om min kropp. Och massor med energi!
Att börja programmet var bland det bästa jag gjort!"

Jimmy
Stockholm

"Sandra är ett riktigt energiknippe med hjärtat på rätt ställe å hon kan det hon gör å hon gör det bra"
Anna-Karin 

" Jag ansökte till hälso/ viktminskningsprogrammet för att jag fastnat i ett dåligt "ekorrhjul".
Jag har två barn med flera diagnoser och livet är rätt tufft och har ett fullspäckat schema. Till slut med 15 kg övervikt, trötthet, konstant värk i HELA kroppen varje dag, fick jag nånstans inse att jag måste prioritera
mig själv för att orka vara den där supermamman jag försökte vara.

Mina morgnar innan tiden med hjälp från Sandra var hemska.. Jag haltade mig nerför trappen,
kände mig som 100 år, började dagen med 2 Ipren för att ens orka prata, och sov lika illa p g a
all värk.
Tyvärr orkade jag inte ta tag i det själv, men med vetskapen att någon d v s Sandra fanns där, och
de mycket bra näringsprodukter hon jobbar med så lyckades jag...
Efter endast 3 dagar hade nästan all värk försvunnit, jag sov bra igen och hade fått tillbaks den ork
jag behövde för att vara den supermamman jag ville vara... Jag har gått ner 10 kg sammanlagt och en hel del centimetrar..
Idag tränar jag igen, löptränar och cyklar och har precis "hittat" mina hantlar längst in i garderoben, tänkte damma av dom också..
Tack Sandra och hälso/ viktminskningsprogrammet!

/ Susanne Einarsson Uppsala

" Jag har har utav min helt underbara coach Sandra Wigren- haft ett stort stöd. Hon har funnits och finns alltid där när jag 
behövt råd, pepp och uppmuntran.
Har hela tiden sett henne som en förebild, hon har känts som en vän som vill mig bara väl och peppat mig för att nå mitt mål.
Jag lyckades gå ner 14,1kg
och har aldrig mått bättre än jag gjorde när jag började med programmet och näringsprodukterna.
Jag har en helt annan ork och livsglädje i dag än innan jag gick programmet .
Som det känns så kommer jag aldrig sluta med allt jag lärt mig i hälso/viktminskningsprogrammet och jag fortsätter att dricka de fantastiska näringsprodukterna som jag mår så fantastiskt bra utav!". 
Marie

" Jag har lidit av RLS (restless legsyndrom) i många år och detta har besvärat mig enormt på nätterna och gjort att min nattsömn varit ordentligt rubbad länge. Då jag började dricka näringsprodukterna Soulfitness jobbar med försvann min smärta och mina krypningar i benen redan efter några dagar! Jag är idag helt bekymmersfri från min RLS och har för övrigt ett grymt förbättrat välmående. Jag är Soulfitness hälsoprogram evigt tacksam detta och rekomenderar varmt detta till alla att hitta en bättre hälsa, mer energi och ett stärkt välmående!"

Peter E.N
Stockholm

bottom of page