top of page

 Personlig Träning                                                                       Coachning   

Vad önskar du utav dig själv?

Har du en önskan om att må bättre? Ha mer energi? Boosta ditt immunförsvar? Hitta ditt "kall", din livsuppgift eller vad du vill jobba med? Försäkra dig om en stark ålderdom? Eller bara helt enkelt vill hitta en kontinuerlig hälsosam livsstil som bidrar till ett rikare liv både utanpå och inuti?
Som certifierad internationell personlig tränare och livs/yrkescoach så kan jag hjälpa dig med att guida i dina val och se till du kommer dit du önskar med dig själv.

Att ha någon med hela vägen är för många nyckeln till att verkligen uppnå sina mål.

Du kommer att känna ett annat ansvar då det finns någon som hela tiden är med dig och som ser till att du gör det du ska samt peppar och stöttar dig när det känns tufft eller då du behöver motivation!

"Jag vill förmedla och hjälpa alla människor där ute till att förstå och värdera att det finns vägar som inte alltid är så synliga.
Att en fysisk god hälsa aldrig är fulländad utan en psykisk god hälsa. 
Det är med den visionen som jag skapat Soulfitness" 

Boka mig dit du önskar

Av och med mig så får du professionell hjälp och guidning till att åstadkomma det du önskar! Soulfitness erbjuder personlig träning och coachning hemma eller där du önskar tillsammans med mig på plats.

Detta hjälper dig att hitta inspiration, att få rutin, samt att nå dina mål även om du väljer att göra det hemifrån.
Ibland kan det vara svårt att få tiden att räcka till, att tex kunna ta sig iväg till gymet, eller så vill man helt enkelt jobba ostört. Boka mig dit där det passar dig!
Med skräddarsydda och personligt framtagna tränings/ coaching program kan du även välja att jobba med mig online. 

Jag föreläser även för större grupper och företag. För mer info kontakta mig i nedan formulär!

" Jag har har utav min helt underbara coach Sandra Wigren- haft ett stort stöd. Hon har funnits och finns alltid där när jag
behövt råd, pepp och uppmuntran.
Har hela tiden sett henne som en förebild, hon har känts som en vän som vill mig bara väl och peppat mig för att nå mitt mål."
Marie
                            
"Sandra är ett riktigt energiknippe med hjärtat på rätt ställe å hon kan det hon gör å hon gör det bra"
Anna-Karin

"Jag är Soulfitness hälsoprogram evigt tacksam och rekomenderar varmt detta till alla att hitta en bättre hälsa, mer energi och ett stärkt välmående!"
P- E.N
Stockholm

bottom of page