top of page
  • Skribentens bildAdmin

Avsnitt 3 - Snart arbetsvisum klart och det ser ut att bli en turistboom i vinter!

Uppdaterat: 3 okt. 2022

Och vi förbereder för fulla muggar allt vi kan..


Varje vecka postar jag ett nytt inlägg med en videohälsning.

Varmt välkommen att ta del av den tillsammans med allt annat jag kommer att dela. 

Ännu en händelserik vecka! Och här kommer lite härliga nyheter om att resa till Thailand!


INTE LÄNGRE KRAV VACCINBEVIS - Nu reser vi in som före pandemin Idag hade CCSA möte för att fatta beslut om nya lättnader som kan underlätta för turister att resa in i landet. Från och med 1 oktober behövs bara ett pass, som före pandemin. Undantagstillståndet tas bort den sista september och covid-19 blir en sjukdom som smittskyddet bara håller koll på, men utan restriktioner mot. Från och med 1 oktober försvinner därför kravet på 2 doser eller test för inresande. När dokument inte längre behöver kontrolleras vid incheckningen blir köerna på Arlanda och Kastrup kortare. Den inreselapp vi tidigare fick på planet för att lämna till immigration vid ankomst är också borta. Det behövs nu bara ett pass, samt visum för de ska stanna längre än 45 dagar. . " Jag hoppas att alla som önskar kommer iväg! Och jag önskar stort att vi ses här på Koh Lanta och att www.kohlantaentertainment.com får bjuda på en hejdundrande show! "


Jeanette ( min nya samarbetspartner ) och Sulai's helt fantastiska kärlekshistoria med 6,2 miljoner visningar på youtube: https://youtu.be/Ta6863oAYxk

https://youtu.be/y58LztNV18s

Jag svarar på alla frågor och funderingar här i min blogg!

Du kan fråga mig vad du vill, och jag hoppas verkligen kunna hjälpa och inspirera. Bara lägg en kommentar så lovar jag att ge dig allt jag kan.


Om du vill så ses vi nästa vecka måndag igen :)

Jag kommer varje vecka med ett nytt blogg och vlogg inlägg med svar på frågor samt följer upp med vårt Thailands liv samt alla de projekt som vi har här nere.


Tills dess så önskar jag dig allt av det bästa.


Med kärlek,


Sandra
520 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page