• Admin

Nu klär jag av mig naken. Vågar ni följa med?

Jag har ju iof redan slängt av mig de flesta kläderna här på bloggen för att visa mina gravidkilon- med anledning av att låta er följa min resa att bli av med dem.. Men det som följer blir bra mkt mer naket än så.

Idag köpte jag en situation sthlm.  Händer nån gång då o då att jag gör det. När jag på bussen satt och läste den så damp sanningen ner i knät på mig. Sandra! Nu får du för h-e skärpa dig. Nu räcker det med jamsandet.  Nu tar du tag i den rätta tråden och gör det du hela tiden haft som avsikt att göra. Att klä av dig på riktigt.

Så nu händer det.  Det som jag tänkt på så länge, och som egentligen är meningen med att jag bloggar. Jag vill vara helt naken. Dela. O på så sätt hjälpa andra.

Meningen med Soulfitness, grundtanken och min vision är att hjälpa folk med att utifrån att må bra i själen så kan du oxå må bra i din boning. På riktigt. Den fysiska hälsan går hand i hand med den psykiska. Du kan inte ha ett friskt välmående yttre om inte det inre välmåendet finns. Fråga mig. Jag vet.

Jag har hela mitt liv tränat och hållit mig i form även fast jag många perioder i mitt liv mått dåligt på insidan. O faktiskt, om jag ska va ärlig så har min 'bästa form' varit då jag mått som sämst. Med få undantag. Åtminstone om man ska efter vad som enligt dom flesta tycker är en 'bra form'. Eller de gånger jag fått höra det mest.  Då jag varit som smalast och tränat som hårdast har jag oxå många ggr varit som osundast i mitt liv. Levt på alkohol och tyvärr även vid en del tillfällen droger. Pga att ha varit så förbannat trasig. Av saker som nästan tagit mitt liv. Eller när jag själv nästan gjort det. Med jävlar- vilket trasigt inre.  Grundat på en mängd olika saker. Och detta vill jag prata om. Dela med mig av. För jag har så otroligt mycket att ge! Att hjälpa till med! Om du frågar mig om jag skulle vilja ha saker ogjorda eller ändra på mitt liv som det varit för att kunna få bort all trauma och smärta, så är svaret nej. Insikterna, vetskaperna av allt det jobbiga och onda är anledningen till att jag är den jag är idag. Och hur mkt det än smärtat och varit outhärdligt så vill jag inte ändra på nånting. Hah. Vilken jävla klyscha kanske du tänker. Men nej. Det är min sanning och jag vet hur mycket jag kan hjälpa andra genom att berätta om den. Så det är vad jag kommer att göra nu. Tillsammans med kosten, träningen och det övriga livet. Vågar du läsa? Varsågod. Från och med idag så står jag här naken.

Många är det genom åren som sagt och tycker att jag skulle skriva en bok.  Och ofta så känner jag det själv oxå. Jag är 40 år men känner mig som 80 livslängdsmässigt. Jag har så mkt att dela med mig av. Att berätta. Så tanken med bloggandet har väl varit mycket att jag ska känna efter och se vart det bär. Så har vi det här med träningen och den fysiska hälsan som jag brinner så starkt för. Vad som verkligen grundat den sunda biten med det och hur otroligt viktig den är för vårt välmående. Det var anledningen till att jag pluggade till PT. Efter att jag i tsunamin i Khao Lak klättrade upp för en palm och slängde mig flera meter från palmen till ett tak för att rädda mitt liv- hur jag efter det insåg att fysisk kvalitet faktiskt kan komma att spela så stor roll att du kan rädda ditt liv med den. DET vill jag hjälpa människor att förstå. Att kämpa för. O så allt det som är så vansinnigt roligt med träningen. Och den sunda maten. Slarva, äta vad man vill, toka, festa och leva i all ära oxå! Men att ha en psykisk och fysisk bra grund är vad ALLA behöver. 

Vi hörs igen imorgon om du vill det. Då ska jag försöka börja nästla i att förklara varför jag hamnat i situationer som varit så nansinnigt bisarra och overkliga.. Om att tappa livet men att sedan hitta tillbaka till det igen. 


198 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla