• Admin

Ett leende är en gåva!

Att få jobba med det jag brinner för är allt jag önskar o vill. Träning hela veckorna, clown'a hela helgerna- o så hjälpa andra till ett bättre liv.


Ja- sån är jag! 

Nu skulle jag vilja lyfta fram vikten av att le! Varje dag så får jag höra saker som- '' du är så härligt glad jämt! '   'Vilken härlig energi du har! ' 'Man blir så glad när man ser dig' Och detta med den allra mest enkla formel som finns att tillgå! Att le. Att uppriktigt ta in folk och medmänniskor med ett ärligt, vänligt och lättsamt leende. Bara SÅ enkelt! Och vad det genererar... Det sprider sig som en löpeld till alla man har ikring sig, o ingen kan undgå det. Allt blir så mycket lättare, roligare och mer avslappnat.

Jag ska ge ett exempel från idag tex. Jag har precis suttit i en konsultation med en PT kund. Jag säger hejdå till en glad kund. En kvinna som precis ska lämna gymet efter sin träning säger- Va du är så glad o trevlig! Man blir så glad av att se dig. Två andra gym kunder tittar upp- är det du som är den nya PT'n här? Jag skulle gärna vilja boka in mig hos dig!  Vips! Ett leende har genererat i 3 nya kunder inom loppet av tre sekunder :)

Med allt detta så vill jag bara hjärtligt uppmuntra till att le oftare. Leendet är en gåva. Till den man ger det till.

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla