top of page
  • Skribentens bildAdmin

Avsnitt 1 - Varför byta vårt liv i Sverige till ett nytt liv i Thailand?

Uppdaterat: 3 okt. 2022

Av många anledningar. Men den allra främsta för att jag i första hand vill bara leva, samt för att rädda mitt barn från det indoktorinerande skolsystemet.

Sverige har tappat sin själ, och jag vill inte längre leva i ett land som är ett säte för så mycket som pågår under ytan.


Varje vecka kommer jag att posta inlägg med en videohälsning som nedan.

Varmt välkommen att ta del av den tillsammans med allt annat jag kommer att dela.Då var vi på plats

Emigrerade från Sverige för ett nytt, friare och enklare liv i Thailand. Vi lämnade allt då vi kände att Sverige inte är för oss längre. Vi satsade allt för att bygga ett nytt liv på en annan kontinent. Här i bloggen kommer jag att dela med mig av allt samt svara på alla frågor jag får och förhoppningsvis kunna stötta andra att våga bryta upp och följa sitt hjärta. Här blir det naket, sant och enkelt. Tack för att du följer vår resa, jag hoppas även att få bidra med värme till din egen.


/ Sandra med familj


Vår första vecka

Efter att ha landat tryggt efter en väldigt smidig o behaglig resa, utan att vara vare sig vaccinerad eller PCR testad - så börjar vi genast vårt nya liv på Koh Lanta.

Vi har lämnat vårt hus och hem på 400 kvm i Sverige och ersatt det med ett nytt på ca 40 kvm i värmen.


"Jag är helt ute ur corona o vaccinbubblan i Sverige, här varken hör eller ser man ett smack från det. Jag känner mig så fri "


Jag svarar på alla frågor och funderingar här i min blogg!

Du kan fråga mig vad du vill, och jag hoppas verkligen kunna hjälpa och inspirera. Bara lägg en kommentar så lovar jag att ge dig allt jag kan.


Om du vill så ses vi nästa vecka måndag igen :)

Jag kommer varje vecka med ett nytt blogg och vlogg inlägg med svar på frågor samt följer upp med vårt Thailands liv samt alla de projekt som vi har här nere.


Tills dess så önskar jag dig allt av det bästa.

Med kärlek,

Sandra


1 770 visningar15 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page