top of page
"Från smärta till Styrka"
 
Välkommen att boka en föreläsning som får människor att vakna upp och se livet ur ett perspektiv där allting är möjligt.
37424323_10155228546550666_5910592645381

"Sandra lämnar ingen oberörd. Genom förmågan att kunna plocka fram andras livsglädje, transparens och att våga vara avskalad. Att kunna se sina kvalitéer och våga leva mer. Att komma ur vardagens gnäll och se livet i ett större perspektiv".
______

 

Sandra Wigren överlevde tsunamin i Khao Lak i Thailand 2004. Då stod hon på toppen av sin karriär som programledare på tv. Efter det blev hennes liv aldrig mer detsamma. Den tsunami som sköljde över henne efteråt innebar en nedåtgående spiral av långa sjukhusvistelser, feldiagnostiseringar, posttraumatisk stress, alkohol, droger och prostitution. 

Sedan barnsben har Sandra känt sig hemma på scenen, som är hennes bästa forum för att uttrycka sig. Först i form av teater och sedan som etablerad clown och eldartist via cirkusskola. Därefter in i TV-rutan, där hon var med och startade SVT:s Barnkanalen. Efter det har vi kunnat se henne på TV 3 och Kanal 5 i humor-, spel- och dokumentärprogram.

Sandra är idag en totalt orädd person som vågar vara helt öppen med sin historia. Med mycket humor, glädje och energi förmedlar hon sina insikter om livet. Genom sitt uttrycksfulla och självutlämnande sätt lämnar hon ingen oberörd. 

 • Effekten av att boka Sandra Wigren:

  Sandra lämnar ingen oberörd. Genom förmågan att kunna plocka fram andras livsglädje, transparens och att våga vara avskalad. Att kunna se sina kvalitéer och våga leva mer. Att komma ur vardagens gnäll och se livet i ett större perspektiv.

 • Sandra som talare:

  Sandra är varm och rapp med stor integritet. Hon har en stark passion för att hjälpa och lyfta andra och få dem att hitta sitt unika jag.

 • Så arbetar Sandra:

  Talaren anpassar sig efter beställarens behov och önskemål. Hon använder gärna sin profession som skådespelare, clown och eldartist till att förstärka upplevelsen och känslan.

 • Sandra erbjuder:

  Sandra är väldigt rörlig och flexibel i sitt sätt att kommunicera med åhörarna. Hon anpassar sig gärna efter beställarens behov och önskemål.

 • Sandra passar till:

  Privat el offentlig sektor, mässor, konferenser, för ungdomar, pensionärer och inom idrottsvärlden

 

”Berör på ett sätt som får den mest hårdhudade att mjukna”

Public Speaking
bottom of page